• WTV Alphen

 • WTV Alphen is deelnemer aan de Rabobank DZB clubkascampagne 2017! Breng je stem uit tussen 6 april en 18 april 2017 op WTV-Alphen!

 • Onze leden en de vereniging:

  Wieler Toer Vereniging Alphen is een open en toegankelijke vereniging, waarbij het fietsen en activiteiten rondom het fietsen centraal staan. Naast het sportieve gebied, staat ook het sociale aspect voorop. De fietsactiviteiten laat mensen ontmoeten en verbinden. Voor velen een sportieve hobby, met een gezellig karakter. Het motto is “Samen uit, samen thuis”.

  Op dit moment telt de WTV zo’n 90 leden, sterk variërend in leeftijd. Onze leden zijn woonachtig in Alphen, Baarle-Nassau en omliggende dorpen. WTV-Alphen richt zich niet alleen op activiteiten binnen de eigen vereniging, maar vooral ook daarbuiten. De vereniging is trots op haar leden die zich jaarlijks als vrijwilliger inspannen om fietsliefhebbers en belangstellenden van jong tot oud een sportieve ochtend te bezorgen tijdens onze evenementen. Bij de volgende drie activiteiten is RABOBANK DZB ook vaak als sponsor betrokken.

  Veldtoertocht Alphen, “Brabants Mooiste” (25e editie!!)

  De veldtoertocht in Alphen wordt door veel deelnemers gezien als de mooiste van Brabant. Afhankelijk van de weersomstandigheden, varieert de deelname tussen de 1.000 en 2.000 deelnemers uit de gehele regio. Iedereen kan meedoen aan deze tocht variërend van ervaren tot beginnende fietsers. Speciaal voor kinderen organiseren we onder begeleiding een kinderveldtoertocht. RABOBANK DZB is al jaren hoofdsponsor van dit evenement.

  MTB Cyclo Classique d’ Alphen

  Jaarlijks organiseert WTV-Alphen de MTB Cyclo Classique d’Alphen, een wedstrijd voor mountainbikers en veldrijders bij ’t Zand in Alphen. Deze wedstrijd over een gevarieerd parcours over 39 kilometer is in trek bij veel lokale rijders, maar ook diverse prominenten en ex-profs aan meedoen. Mede door de goede organisatie, blijft het niveau hoog en zijn er jaarlijks circa 250 tot 300 deelnemers. RABOBANK DZB is al jaren hoofdsponsor van dit evenement.

  Stichting ERBIJ

  Stichting ERBIJ is de organisator van Toertocht door de Zuidelijke Baronie, in samenwerking met WTV-Alphen. De bijdrage van WTV-Alphen maakt het mogelijk dat jongeren en ouderen met een beperking deel kunnen nemen aan deze fietstocht en een prachtige dag beleven. Voor velen een hoogtepunt waar ze naar uitkijken. Een prachtig maatschappelijk initiatief.

  Al jarenlang is Rabobank DZB verbonden aan onze activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven doen, kunnen we een financiële steun zeker goed gebruiken. We vragen u daarom om uw steun als lid van de Rabobank DZB, door te stemmen op onze vereniging WTV-Alphen. Als lid van de Rabobank DZB kan je van 6 t/m 18 april je stem uitbrengen op WTV-Alphen via rabo.nl/dzb/rcc2017