• WTV Alphen

 • Veldtoertocht

 • Ondanks de maatregelen, kan het sportevenement zonder publiek doorgaan op zondag 14 november!! Zorg dat je erbij bent!

  Op 14 november 2021 organiseert WTV-Alphen voor de 28ste keer Brabants Mooiste Veldtoertocht door de bossen en over het platteland van Alphen e.o. De tocht staat bekend om zijn uitdagend en oogstrelend parcours en trekt jaarlijks vele deelnemers uit Nederland en België.

  Het parcours voert dit jaar eerst langs het landgoed De Hoevens en het terrein van Brabants Landschap. Na de pauze zal de omgeving van recreatiepark ’t Zand passeren om vervolgens via de bossen van Boswachterij Chaam terug naar het vertrekpunt te rijden. 

  Voor deelname aan de veldtoertocht is een QR-code scannen NIET nodig. De landelijke basis coronaregels zijn van toepassing. Het verzoek deze op te volgen, zo blijven we allemaal gezond. Voor gebruik van horeca, terras en toilet is een coronatoegangsbewijs wel nodig. 

  Start- en finishlocatie:
  - Café Welkom, Stationstraat 57, 5131 BM Alphen (NB)
  - Voorinschrijven is niet nodig; inschrijven kan ter plaatse! 

  Bijzonderheden:
  - Vertrek tussen 8:00 en 10:30
  - Geheel uitgepijlde route
  - Keuze voor 25, 40 of 55 kilometer
  - Pauzeplaats met o.a soep, fruit en sportdrank (buiten)
  - Gelegenheid tot schoonspuiten fiets
  - Helm is verplicht, deelname is geheel op eigen risico!

  Kosten:

  - 6,00 euro (regulier)

  - 5,00 euro voor kaarthouders (NTFU)

  - gratis tot 16 jaar

  - Scan&GO aanwezig!!
  - Betalen per pin is mogelijk!!

  Zoals de deelnemers van vorige jaren kunnen beamen, doen wij er als organisatie alles aan om de deelnemers een sportieve, gezellige en mooie tocht aan te bieden. Ook dit jaar zullen wij er alles aan doen om iedereen voldaan naar huis te laten keren.

  De nog hele jonge deelnemers, kinderen van het basisonderwijs, kunnen vanaf 10.00 uur onder begeleiding een gedeelte van de tocht rijden en ontvangen na afloop een presentje van Rabobank De Zuidelijke Baronie. 

  Meer informatie
  Facebookpagina:
  https://www.facebook.com/evenementenwtvalphen
  Email: info@wtvalphen.nl
  Telefoon NL: 06 - 8260 7544
  Telefoon BE: 00 31 6 8260 7544