• WTV Alphen

  • Woensdagavondrit begint stormachtig

  • Afgelopen maart is geen goede fietsmaand gebleken. De eerste rit was nog druk bezocht, maar daarna zorgde het weer voor een lage opkomst. Alleen de echte fanatiekelingen hebben zich niet laten stoppen door het slechte weer.

    Vandaag stond de eerste woensdagavondrit weer op het programma en ook hiervoor leken de weergoden niet mee te werken. Gelukkig bleken de voorspellingen niet helemaal juist en konden de 33 renners zonder regen vertrekken. Zoals gebruikelijk werd er vertrokken in twee groepen, de trainingsgroep en de kerngroep. Het was onderweg snel duidelijk dat de wind grote invloed zou hebben op de snelheid. Beide groepen en hebben nog niet de volledige route kunnen rijden, omdat het nog te vroeg donker wordt. Rond kwart over acht waren alle renners weer moe maar voldaan thuis.

    Bij de trainingsgroep bleek dat een renner met een mindere vorm uit de winter is gekomen. Hij moest twee maal lossen onderweg, komt hij deze mentale tik nog wel te boven. We wachten af!

    Komend weekend staat een dubbel programma op de agenda. 1e paasdag rijden we een normale rit en 2e paasdag staat de eerste rit boven de 100 km op het programma. Kansen genoeg om het vormpeil op te schroeven.

  • WTV leden bij de lichtjestocht in Esbeek