• WTV Alphen

 • Seizoen begonnen

 • Inmiddels is de jaarvergadering al weer even achter ons en zijn we aan het seizoen begonnen. Het seizoen waar vele leden van de club de uitdaging aan gaan om de Stelvio te gaan beklimmen. Dit was te merken tijdens de eerste rit. Er was een zeer grote opkomst en iedereen was gemotiveerd om weer te gaan beginnen. Kilometers maken om optimaal voorbereid aan de Stelvio te kunnen beginnen was een veel gehoorde kreet.

  Helaas was het de tweede zondag niet zo goed weer, waardoor nog veel leden kozen om thuis te blijven of om toch nog een keertje de MTB uit de schuur te halen voor de toertocht van Goirle. Er zijn al leden die dit weekend al naar Limburg gaan om de eerste klim kilometers te gaan maken! Ook is het eerste lid op zijn nieuwe tijdrit-fiets gezien, iedereen heeft zijn eigen doelen.

  Enkele fanatieke leden zullen zaterdagavond meedoen aan de avonduren cross ter ondersteuning van AlpDuZes.

  De website wordt weer verder bijgewerkt en inmiddels zijn we overgestapt op een mailing programma om de onze leden van alle informatie te voorzien die van belang is. Ieder lid kan zelf bepalen welke informatie hij wel of niet wil ontvangen, door hem zelf in te stellen. De techniek en dus ook de WTV blijft zich ontwikkelen.

  Komende week zal ook de presentatie van de Stelvio online gezet worden zodat iedereen deze presentatie nog eens op zijn gemak kan doornemen.

  Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan weet u ons te vinden.