• WTV Alphen

 • Route D dag 1 - 73km / 300hm

  Deze route is bedoeld voor de WTV-leden die rustig willen fietsen met weinig hoogtemeters. De totale route is namelijk 73km lang met 300 hoogtemeters. De route kan ook eenvoudig op de dag zelf ingekort worden. Hieronder vind je een complete beschrijving van de route. En bekijk de route hier in Google maps. Download hier alle GPX bestanden.

 • Beschrijving

  We beginnen de route bij het hotel. We rijden richting het noorden en dalen ongeveer 400hm in ruim 10 km richting het plaatsje Kajetansbrücke waar we het Ober Inndal bereiken. We rijden door het dal in noordelijke richting. In Pfunds komen we langs de locatie waar de bus staat (zie de P op de kaart) om ons straks terug te brengen naar het hotel.
  We rijden het dal door waarbij we zoveel mogelijk de rustige wegen opzoeken. Uiteindelijk rijden we het dal net uit waar we in Landeck onze wel verdiende pauze houden na 43,5km. 
  Na de pauze rijden we over dezelfde weg terug naar Pfunds waar de bus op ons staat te wachten. De terugweg is 30 km lang en loopt heel licht op.

 • Klik hier om terug naar het overzicht te gaan.