• WTV Alphen

 • Route C dag 1 - 62km / 850hm

  Deze route is bedoeld voor de WTV-leden die rustig willen beginnen met het aantal klim kilometers. De totale route is namelijk 62km lang met 850 hoogtemeters. Alleen de klim naar Serfaus staat op het programma, hierna wordt de bus opgezocht om terug naar het hotel te rijden. Hieronder vind je een complete beschrijving van de route. En bekijk de route hier in Google maps. Download hier alle GPX bestanden.

 • Beschrijving

  We beginnen de route bij het hotel. We rijden richting het noorden en dalen ongeveer 400hm in ruim 10 km richting het plaatsje Kajetansbrücke waar we het Ober Inndal bereiken. We rijden door het dal in noordelijke richting. In Pfunds komen we langs de locatie waar de bus staat (zie de P op de kaart) voor degene die later op de dag met de bus terug naar het hotel gaan.
  We rijden het dal door waarbij we zoveel mogelijk de rustige wegen opzoeken. In het plaatsje Ried na 27 km draaien we de weg naar Serfaus op. Hier beginnen de eerste echte klimkilometers(10 km, 650hm). De klim is ruim 10 kilometer met een gemiddeld van 6% echter het begin van de klim is veel zwaarder en is gemiddeld 9% in de eerste 4/5 km. Daarna vlakt de klim af. Na 38 km zijn we boven in Serfaus waar we onze eerste pauze zullen houden.
  Na de pauze dalen we af over dezelfde weg als we gekomen zijn en rijden we door het dal terug naar Pfunds waar de bus staat te wachten. De terugrit is ongeveer 24 km over dezelfde weg als de heenweg.

 • Klik hier om terug naar het overzicht te gaan.