• WTV Alphen

 • Reunie

 • Klik op deze banner om je op te geven

  Via deze banner kun jij en je partner je opgeven voor de WTV Reunie
 • Klik op deze banner voor de betaling

  Deze QR code is een betaalverzoek voor 25 euro t.n.v. WTV- Alphen. Indien u met u partner komt kunt u het bedrag in het betaalverzoek zelf aanpassen naar 50 euro.
 • UITNODIGING WTV JUBILEUM-REUNIE-FEEST           

  Beste oud-WTV-er,

  2023 is het jaar van het 35-jarig jubileum van de WielerToerVereniging Alphen.
  Wij willen dit uiteraard niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, vandaar dat wij in dit kader een aantal jubileum activiteiten hebben georganiseerd. De belangrijkste activiteit moet echter nog komen:
  In loop van 35 jaar zijn veel fietsers korte of langere tijd lid geweest van de WTV en het lijkt ons dan ook erg leuk om samen alle leden en oud-leden een Jubileum-Reünie-feest te vieren.

  Dit gaat gebeuren op zaterdag 28 oktober 2023, 19.30 uur. Deze happening vindt plaats in het Cultureel Centrum Den Heuvel, Heuvelstraat 5, 5131 AP te Alphen.

  Je wordt hierbij van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn!
  Niet alleen wordt er op deze avond een speciaal gemaakte film over 35 jaar WTV in bioscoop format vertoond en zijn er volop foto's te zien, er wordt een quiz georganiseerd en er is een optreden van een special guest.....

  We starten met koffie/thee met iets erbij en gedurende de avond worden er hapjes geserveerd.  Uiteraard is dit alles, samen met alle andere consumpties die je nuttigt in de entreeprijs inbegrepen.
  Kortom, dit wordt een feest om naar uit te kijken en om nooit meer te vergeten!

  We hopen van harte dat jij daar ook zo over denkt en in dat geval vragen wij je vriendelijk om jezelf, eventueel met partner, hiervoor op te geven via bovenstaande link. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 14 oktober.
  De kosten bedragen 25,-- per persoon (all-inclusive*). Voor de betaling kunt u gebruik van maken van deze betaallink. Indien u met u partner komt kunt u het bedrag in het betaalverzoek zelf aanpassen naar 50 euro. 

  BESTUUR WTV ALPHEN

  (*op basis van koffie/thee, frisdranken, rode/witte wijn, rosé en bier. Geen speciaal bier en sterke drank)

 • Heb je nog een vraag of opmerking over de reünie, dan kun je via de mail rechtstreeks contact opnemen met de organisatie. Gebruik hiervoor het e-mailadres reunie@wtvalphen.nl