• WTV Alphen

  • Ploegentijdrit Gilze

  • Zaterdag 13 juni werd er door diverse WTV leden deelgenomen aan de ploegentijdrit in Gilze. Bij het team van familie de Jong  deden Wil de jong, Corne van Dijk en Jos de Jong mee. Zij reden een keurige best tijd ever en haalde een eindgemiddelde van 41,2 km p/u.Nadien werden  er door dit team een ruime voldoende herstelshakes ingenomen dus die zijn volgende week met de Stelvio weer helemaal fit.

    WTV deed ook met een eigen team mee en deze gingen ook als de brandweer. Helaas konden niet alle renners de snelle eerste ronde (ruim 44 km/u)  verwerken en kwam men al snel met de noodzakelijke 4 renners te rijden. Met wat aanpassingen in het aflossen wist men bij elkaar te blijven en precies een kilometer sneller te rijden als vorig jaar (43,6 km/u). Een groot compliment voor nieuwkomer Nick de Vet die met een "gewone" fiets zich wist te handhaven tussen al die tijdritfietsen. Hij heeft er wel wat zwarte sneeuw voor moeten zien, maar de voldoening was er niet minder om, chapeau. De overige renners waren Harld, Berry, Ton , Gust en Johan Olieslagers

    Tijdens en na de wedstrijd heeft Arno van Gorp, Louis Wouters en Jos de Jong nog foto's en filmpjes gemaakt en die staan elders op de site.

    Volgende week is het dan eindelijk zover : de Stelvio-Challenge. Als het goed is heeft iedereen die meegaat de laatste email gehad met de vertrektijd etc. Heb je die niet gehad, laat het dan even weten.