• WTV Alphen

  • Johan Pelkmans clubkampioen 2016!

  • Op zaterdag 22 oktober was het weer zover, de feestavond van WTV-Alphen. Dit jaar gevierd bij Café-Welkom, mede dankzij Toos en Ad. De werkgroep bijzondere activiteiten (Jaap, Jos & Niels) had een mooi feestprogramma in elkaar gezet.

    Na een lekker en gevarieerd buffet werden de tafels en stoelen ingeruild voor hangtafels. Iedereen stond klaar voor een korte seizoensevaluatie en de prijsuitreiking. Het jaar 2016 was het begin van een nieuwe organisatiestructuur bij WTV-Alphen, meer werken met werkgroepen, samen met z’n allen doen we meer! Ook heeft WTV-Alphen dit jaar 9 nieuwe leden mogen verwelkomen.  Voor de veiligheid is het doordraaien in een waaier in het peloton geïntroduceerd.

    Het seizoen 2016 was wederom een succes, door de vele vrijwilligers bij de wedstrijdelementen en de vrijwilligers die zich inzetten bij de diverse werkgroepen. Ook mede door niet-leden, die vrijwillig hun handen uit de mouwen steken, zijn onmisbaar. Dit jaar was ook Corry diverse malen paraat, voor de begeleiding met de bus bij de verre ritten. Het hele seizoen was samengevat in een jaarboek, mede dankzij Peter Verheijen, die alle knipsels heeft verzameld.

    De prijsuitreiking werd gehouden onder leiding van voorzitter Johan Olieslagers. De prijzen werden uitgereikt door het aanstormend wielertalent uit Alphen, Pem Hoefmans. Het jaar 2016 was wederom weer spannend voor het clubkampioenschap. De eerste plaats was mede door de vele opkomsten van Johan Pelkmans dik verdient. Om de plaatsen twee (Arno van Gorp) en drie (Ton Damen) werd tot de laatste weken gereden.  Dit jaar was de opkomst bij de vier wedstrijdonderdelen beter dan de jaren ervoor, wat aangeeft dat de diverse leden er 100% voor gaan.

    Voor diegene die graag een rit in het bos maken, staat er op zondag 13 november Brabants Mooiste Veldtoertocht op het programma in Alphen, voor jong en oud.  Kijk voor meer informatie op www.wtvalphen.nl