• WTV Alphen

  • Jan Wildhagen neemt na ruim 25 jaar afscheid van het bestuur WTV-Alphen

  • Op zaterdag 24 oktober 2020 is Jan Wildhagen in het zonnetje gezet door WTV-Alphen. Jan neemt na ruim 25 jaar afscheid van het bestuur van WTV-Alphen. Jan is één van de drijvende krachten achter WielerToerVereniging Alphen. Door zijn bijzondere verdiensten is Jan in 2019 al benoemd als erelid van WTV-Alphen, daar mag je trots op zijn!

    Door Covid-19 was er helaas geen gelegenheid om van Jan in het bijzijn van een groot gezelschap afscheid te nemen als bestuurslid. Deze prestatie laat je niet zomaar voorbij gaan, vandaar dat Jaap Kievit namens WTV-Alphen een presentje heeft overhandigd. We hopen bij de eerstvolgende gelegenheid met z’n allen te kunnen proosten!

    Jan is altijd zeer betrokken bij WTV-Alphen. De laatste jaren kennen we Jan vooral als de penningmeester van WTV-Alphen. Daarnaast is Jan bij vrijwel alle evenementen betrokken of betrokken geweest, zoals de Veldtoertocht Alphen, Classique d’Alphen, de toertocht met Stichting ERBIJ, de fietsvakanties van WTV-Alphen, de werkgroep fietskleding en de visievorming van WTV-Alphen.  Ongetwijfeld dat we nog iets vergeten.

    Nog steeds is Jan zeer betrokken en gedreven in het wielrennen. Zo is hij onlangs begonnen met het schrijven van een boek over het wielrennen in Alphen. Het vergt veel speurwerk en onderzoek om de historie van wielrenners in Alphen in kaart te brengen. Leuk dat Jan zijn hobby inzet om een boek te schrijven. Veel succes met je boek Jan! 

    Jan, enorm bedankt voor je inzet voor het bestuur van WTV-Alphen!