• WTV Alphen

 • Jaarvergadering 2015

 • We zijn het jaar gestart met een succesvolle editie van Classique d'Alphen. Allereerst dank voor de inzet van alle vrijwilligers. Mede dankzij jullie hebben vele rijders genoten van een mooie en goed georganiseerde wedstrijd.

  Het seizoen 2015 staat al weer voor de deur. Het is weer een jaar waarin sportieve doelen kunnen worden gesteld. Of gewoon een jaar lekker toeren en genieten van mooie ritten.

  De ledenvergadering staat gepland op vrijdag 6 maart en start om 20.30uur, locatie Café Welkom in Alphen.  Met de ledenvergadering willen we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen WTV-Alphen, worden goedkeuringen gevraagd aan alle leden en wordt onder andere het jaarprogramma 2015 besproken. Ook is het mogelijk voor jou belangrijke punten in te brengen tijdens de rondvraag. Om je voor te bereiden op de ledenvergadering, sturen we je toe de agenda, de notulen van de ledenvergadering 2014 en het jaarprogramma.

  We zien je graag op 6 maart 2015 verschijnen bij de ledenvergadering. Indien je er niet bij kunt zijn, stellen we het op prijs dat je jezelf tijdig afmeld per email bij het bestuur: info@wtvalphen.nl

  PS. indien je de contributie 2015 nog niet hebt betaald, verzoek we je dit zo spoedig mogelijk te doen.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur WTV-Alphen