• WTV Alphen

 • In Memoriam – Gust Huijben

 • Op maandag 25 April 2016 bereikte ons het droevige bericht dat onze sportieve fietsvriend Gust Huijben op 56 jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker was overleden. Wij kennen Gust als een zeer sportieve en energieke sportman. Hij liet zich na een zeer intensive hardloopperiode wegens blessures overhalen om het eens op een fiets te proberen en meldde zich zodoende aan bij WTV Alphen. 

  We waren met zijn aanmelding zeer verheugd vanwege zijn nooit aflatende inzet en motivatie, want voor hem kon het altijd sneller en harder wat ons als fietser geweldig stimuleerde om in zijn spoor te blijven. Ook na een fietstocht had Gust niet veel overredingskracht nodig wanneer het idee geopperd werd om nadien iets te gaan drinken en gezellig nog wat na te praten.

  Toen WTV Alphen afgelopen jaar het plan had om met de vereniging de STELVIO te beklimmen was Gust een van de eerste die zich opgaf. Helaas werd de datum gewijzigd waardoor Gust niet meer mee kon, wat baalde hij daarvan. Om toch aan zijn kilometers te komen nam hij zijn fiets mee naar Italië waar hij samen met zijn schoonzoon Mark een aantal bergen heeft beklommen.

  Gust werd ervaren als een zeer open en sociaal iemand met een groot hart die overal voor openstond. Helaas is Gust de resterende tijd bij ons niet meer gegund om nog vele sportieve en gezellige kilometers op de fiets mee af te leggen. We zullen het nu zonder hem moeten stellen, wat als een vreselijk gemis zal worden ervaren. Het is dan ook onmogelijk voor te stellen dat we elkaar nooit, maar dan ook nooit meer zullen zien en samen niets meer kunnen beleven.

  Namens de WTV Alphen wensen we Anita, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe de komende tijd om het gemis en verdriet te kunnen verwerken.

  WTV Alphen