• WTV Alphen

  • Grote opkomst Hageland Classic

  • Afgelopen zaterdag is traditioneel deelgenomen door de WTV aan de Hageland Classic die vertrekt vanuit Mol. Hierbij kan gekozen worden uit diverse afstanden van 110, 135, 155 en 185. Het weer voorspelde wat regen, maar de WTV'ers werden hierdoor niet geremd en in het totaal 36 personen hadden zich opgeven om de eerste klimkilometers van het seizoen te gaan maken. Het vervoer bracht nog wat logistieke uitdagingen met zich mee, maar uiteindelijk heeft iedereen zijn kilometers in het Hageland kunnen maken.
    Op de klimmetjes onderweg werd er door diverse renners hevig gestreden om de KOM van de dag te pakken. Op enkele lekke banden na en wat regen onderweg is de tocht goed verlopen en konden alle WTV'ers weer moe maar voldaan naar huis om aan de recuperatie te beginnen. 

    Komende zaterdag staat namelijk al weer de volgende grote tocht op het programma. We zakken dan af naar Zonhoven voor de Bloesemclassic. Zal er weer zo'n grote opkomst van WTV'ers te zien zal zijn? Je kunt je opgeven via de bekende kanalen.

    Hieronder is een korte sfeerimpressie te zien van de WTV fotograven.

  • Foto's beschikbaar gesteld door Net en Nel: