• WTV Alphen

 • Classique d’Alphen > 150 inschrijvingen

 • Inmiddels zijn we drie weken voor het evenement en zijn we de 150 voorinschrijvers gepasseerd! Hier zijn we als organiseerde club natuurlijk enorm blij mee. Uiteraard hopen en verwachten we nog veel meer inschrijvers. Maak je niet ongerust over drukte op het parcours. We hebben diverse maatregelen genomen om de doorstroming te verbeteren. De aanloop ronde is verlengd en ook de grote ronde is langer gemaakt. Hierdoor hoef je maar drie grote rondes te rijden¬†i.p.v. vier zoals afgelopen jaren het geval was.

  Dit jaar werken we ook voor het eerst met automatische tijdwaarneming. Hierdoor wordt de uitslag-verwerking eenvoudiger en is het ook mogelijk om de rondetijden achteraf te raadplegen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe de wedstrijd voor je zelf en andere is verlopen. Belangrijke informatie om het volgend jaar nog beter te doen!
  Ook wordt iedereen bij de finish gefilmd zodat je naderhand op internet kunt zien hoe je over de finish kwam. Dus vergeet niet om te lachen en te juichen bij het passeren van de finishlijn!

  Komende weken zullen nog diverse leden actief zijn om het parcours vrij te maken van takken, bomen en andere obstakels die de deelnemers zouden kunnen hinderen.

  Op 15 februari is de laatste mogelijkheid om met de organisatie samen de route te verkennen. Het vertrek is om 9:30 bij de toiletgebouwen bij de recreatie plas 't Zand (dus niet op de camping).

  Tot op 22 februari!

  WTV Alphen